ASW Update actueel

Het Coronavirus beïnvloedt momenteel ons dagelijks leven. Wat we vandaag denken dat goed is kan morgen of overmorgen weer achterhaald zijn. Wij willen er alles aan doen om u als dealer van ASW te helpen en ondersteunen om de leveringen van systeemwanden te continueren daar waar het kan.


Daarom vinden we het als ASW belangrijk om u te laten weten wat wij doen en wat u van ons als leverancier kan verwachten.


Algemeen
We volgen de instructies vanuit het RIVM omtrent de hygiëne en volgen de maatregelen van de overheid op. Onze mensen bewegen mee met de gewijzigde situatie en doen hun uiterste best om u goed te blijven bedienen. Waar mogelijk wordt er vanuit huis gewerkt.

Via alle reguliere contactgegevens zijn we normaal bereikbaar.

Afspraken op een project of bij u op kantoor proberen wij zoveel mogelijk te beperken waar het kan.

 
Voorraad
Onze voorraden zijn goed op peil, maar het is moeilijk in te schatten of er vanuit (internationale) leveranciers vertragingen gaan optreden. Daarom is het goed om contact te houden met ons bedrijf, voor zowel de beschikbaarheid als – indien nodig – het kiezen voor alternatieven.

 

Ophalen materialen magazijn Almere 

Wanneer u materialen wil ophalen bij ASW verzoeken wij u om dit minimaal 2 uur van tevoren aan te geven welk materiaal u wil ophalen zodat wij deze klaar hebben liggen en er zo min mogelijk fysieke contact momenten zijn.


Bezorging
Onze leveringen blijven tot nader bericht gewoon lopen zoals u van ons gewend bent. Wel houden de chauffeurs van onze transporteurs afstand tot uw personeel, schudt men geen handen en houdt men zich aan de richtlijnen van het RIVM.

 

Planning

Inmiddels hebben we de ervaringen dat er niet op elk project meer gewerkt mag worden door onze dealers. Wanneer dat bij één van uw projecten ook speelt hebben we graag zo spoedig mogelijk contact om samen te kijken naar een mogelijke oplossing.


Wijzigingen
De situatie verandert echter voortdurend en we zullen eventuele operationele veranderingen met u blijven communiceren. We hopen op begrip voor deze situatie en hopen dat iedereen deze periode in goede gezondheid doorkomt !

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Het ASW team.