Waarom ASW?

Wij willen bedrijven, die geen eigen wandsysteem hebben, helpen om systeemwanden aan te kunnen bieden in de markt naar de eindgebruiker.

 

Hoe?

ASW denkt mee in oplossingen om de juiste, op maat gemaakte, systeemwanden aan te bieden met korte levertijden en aanvullende diensten om klanten verder te ontzorgen en projecten te realiseren.

 

Waarmee?

Met onze innovatieve en design systeemwanden  welke passen in elk interieur.

Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom nemen we u op deze website graag mee naar talloze interieurs die onze dealers hebben gerealiseerd in de meest uiteenlopende projecten.

Kijk voor de foto's onder projecten.

 

 

Wie zijn wij?

Bij ASW ontmoet u een klein team van 8 medewerkers. Ieder met zijn of haar eigen specialisatie. Een platte en flexibele organisatie waarbij onze klanten persoonlijk worden benaderd.

Onze mensen voeren dagelijks de werkzaamheden uit met passie en erg veel ervaring in design en techniek in systeemwanden.

 

Wij ontwikkelen onze Wall to Wall systeemwanden in eigen huis en produceren deze op maat in onze werkplaats in Almere. Hier wordt met vakmanschap, uiterste  precisie en liefde voor het vak aan systeemwanden  gewerkt. Door onze betrokkenheid en kleinschaligheid kunnen wij snel schakelen met korte levertijden.

 

Wij denken graag met onze klanten mee om de beste en meest efficiënte oplossing voor de systeemwanden te kiezen en ondersteuning te bieden aan alle andere service werkzaamheden zoals inmeten, tekenwerk en advies in de montage.

 

MVO

Wij zijn ervan overtuigd dat goede resultaten pas worden behaald als er een juiste balans is tussen People, Planet & Profit. Ook hierbij is de rol van mensen cruciaal en staat altijd voorop!

Deze drie hoofdstukken vormen dan ook de basis van elke beslissing die we als bedrijf nemen.

 

Kernpunten voor ons MVO:

Productontwikkeling: het hergebruiken van producten en materialen
Optimalisatie van materialen waarbij afval wordt beperkt
Optimalisatie van transport en verpakkingsmethoden
Elimineren schadelijke stoffen